Kontakta bilverkstad

Hör av er till PPR bilservice för att få hjälp med bilen.

Kontakta oss för att få hjälp med din bil

Få professionell hjälp med din bil hos oss. Kontakta oss idag för expertråd och tjänster.

När det kommer till att ta hand om din bil på bästa möjliga sätt, är det viktigt att ha tillgång till pålitlig och kunnig expertis. Oavsett om det handlar om regelbunden service, reparationer eller underhåll, så är det avgörande att vända sig till erfarna proffs som kan ge dig de bästa råden och lösningarna. Här på PPR bilservice är vi dedikerade till att erbjuda högkvalitativa tjänster för att ta hand om din bil på ett effektivt och pålitligt sätt. Läs vidare för att upptäcka hur vi kan hjälpa dig och varför du bör kontakta oss för din bils behov.

Innehållsförteckning

Expert rådgivning

Vår erfarna personal har djupgående kunskap om olika bilmärken och modeller. Vi erbjuder skräddarsydda råd baserat på dina specifika behov och bilens skick. Oavsett om du behöver råd om förebyggande underhåll eller har frågor om en potentiell reparation, är vårt team redo att guida dig på bästa möjliga sätt.

Reparationstjänster

Vi erbjuder ett brett utbud av reparationstjänster för att hantera allt från mindre problem till mer omfattande reparationer. Vårt mål är att snabbt och noggrant åtgärda eventuella problem för att säkerställa att din bil är i toppskick. Vi använder endast högkvalitativa reservdelar och modern utrustning för att utföra våra reparationer.

Regelbunden service

En regelbunden service är nyckeln till att bibehålla din bils prestanda och livslängd. Vårt team kan hjälpa dig att utforma en anpassad serviceplan som inkluderar oljebyte, filterbyte, däckrotation och andra viktiga tjänster. Genom att följa tillverkarens rekommendationer och våra experters råd kan du undvika dyra reparationer i framtiden.

Varför välja oss?

Det finns flera anledningar till varför du bör överväga oss för din bilvård. För det första har vi års erfarenhet av att arbeta med olika bilmärken och modeller, vilket gör oss till pålitliga experter inom området. För det andra är vi engagerade i att erbjuda enastående kundservice och skräddarsydda lösningar som passar dina behov och budget. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och se till att du lämnar vårt verkstad med en nöjd känsla.

Adress:

Oxelgrensvägen 33. Södertälje

Telefon: 08-40800403

Mobil: 076-4112134

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.
Du måste acceptera villkoren.

© Copyright